Kjøpsvilkår

Vilkår og betingelser

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når SMELT har bekreftet bestillingen med en ordrebekreftelse på e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av databasen vår uten noen manuell kontroll. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris og leveringstid forbeholder vi oss retten til å korrigere dette senere. Ved bestilling og kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser og vilkår. Webstedet smelt.no eies og drives av eSmart as etter avtale med Oplandske Chokoladefabrik as som opererer varemerket SMELT.

1) Dine opplysninger

Du må være fylt 18 år for å foreta kort- og kredittkjøp i vår nettbutikk. Avtaler med mindreårige kan ikke inngås uten foresattes godkjenning, og en bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Du står selv ansvarlig for at dine adresseopplysninger er korrekte og oppdaterte. Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven. eSmart as er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som kunde gir til oss. Personopplysninger kan brukes av eSmart as for å administrere, opprettholde og utvikle kundeforholdet samt for å markedsføre øvrige produkter fra Brudanger.

2) Priser

Samtlige priser oppgis inkludert merverdiavgift (moms),  med mindre noe annet er oppgitt. En viss tid vil omsetningen være momsfri intil tilstrekkelig omsetning er nådd. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og forbeholder oss retten til å korrigere priser og feilaktig informasjon. Avgift for frakt kan legges til, og det samme gjelder for eventuelle avgifter for ulike betalingsmåter. Ingen øvrige skatter eller avgifter legges til.

Fraktkostnaden vil vises i kassen, slik at du har full oversikt over alle kostnadene før du gjennomfører handelen.

3) Frakt og levering

Fast, flat fraktkostnad pr forsendelse innen Norge (inkl MVA). Flat fraktrate gjelder kun forsendelser under 1 kg. Alle ordrer som overskrider 1 kg kan bli belastet med et frakttillegg dersom det fremgår av handlekurven ved utsjekk.

4) Leveringstid

Normal leveringstid er 4- 5 virkedager. Egne leveringstider vil gjelde før høytider og helligdager. For store ordre kan leveringstiden være lengre spesielt hvis det skal gjøres spesialarbeid som trykking av logo eller innpakking i gavepakker.

5) Retur

Hvis et produkt er skadet ved ankomst, kontakt oss på butikk@smeltsjokolade.no eller ring +47 9303366 før du returnerer varen, så finner vi ut hvordan vi skal løse det.

Har du ombestemt deg? Vi erstatter produktet etter at det er returnert til oss i perfekt stand, uåpnet og ubrukt. Du betaler returporto. For ordrer utenfor Norge må vi kreve fraktkostnad for produktet du vil ha i stedet.

Du har 28 dager fra du bestilte for å returnere produkter. Ta kontakt med oss innen denne fristen dersom du ønsker å returnere varen. Pakker som blir sendt til oss pr postoppkrav vil ikke bli hentet men blir returnert.

6) Reklamasjon

Vi lærer mye av dine meninger, enten det gjelder service, duft, funksjonalitet eller generell misnøye. Ta kontakt, så finner vi ut av det. Send e-post til butikk@smeltsjokolade.no eller ring+47 9303366

Ellers følger vi forbrukerkjøpsloven i forhold til angre- og returrett.

7) Betaling

Du kan betale med Visa og MasterCard hos oss. Dette er naturligvis 100% sikkert og du som kunde er helt trygg. Vi gjør oppmerksom på at kortet ditt ikke belastes før vi sender varen fra oss til deg. Du vil derimot kunne se at beløpet er reservert på ditt kort.

8) Garanti

Garanti gis ifølge forbrukerkjøpsloven.

9) Annet

Se forøvrig: Forbrukertilsynets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Se også vår personvernerklæring.