Om oss

Andreas, Kjetil og Filip Korstvedt. (Foto: Asbjørn Risbakken, Oppland Arbeiderblad)

Lidenskap for god smak…

… var inspirasjonen for oss i familien Korstvedt , da vi i 2017 etablerte SMELT Sjokolade og Gelateria. Ved hjelp av fantastiske mentorer og veiledere fra Italia og Norge har vi lært oss å lage gelato og sjokolade på en måte som får fram et unikt smaksbilde. Våre produkter er ikke som annen sjokolade og is. Vi satser på høy kvalitet i alle ledd fra råvarer og prosess til oppskrifter og lagring. Vi velger ikke de billigste løsningene, men vi satser på å tilby våre kunder en enestående smaksopplevelse.

Hva er ekte SMELT sjokolade?

Naturlig kakaomasse, kakaosmør, sukker og soyalecitin er de eneste ingrediensene vi benytter i vår ekte kuvertyrsjokolade. Vår melkesjokolade inneholder også melkepulver.

Vår kvalitets-sjokolade er laget av de fineste kakaobønne fra Uganda, Madagaskar, Peru, Säo Tomé og Den dominikanske republikk . Alle bønner har særegne smaker, med eksempelvis hint av hasselnøtt, appelsin, rosiner og bær. Smaken kan være enkel og ukomplisert, eller kompleks som gir våre ganer en utfordring.

Kakaobønner av høy kvalitet må håndteres riktig. Dyrking, innhøsting, gjæringsprosess, tørking og risting. Alt må skje på den riktige måten for å få frem bønnenes smakprofiler. Kakaobønnene vi bruker foredles av familien Agonist i Italia. Det har familien gjort i over 70 år.

Til våre konfektbiter og sjokoladekuler lager vi eget fyll på familiens egne oppskrifter. Her benytter vi samme gode sjokolade, norsk fløte og smør, og de beste frukter og bær. Vi benytter også nøtter, kokos og kaffe.

Alle våre konfektbiter er ferskvare , produsert uten kunstige konserveringsmidler. Det er produksjonsmetoden og råvarene som sørger for holdbarheten og de gode smakene. Kvalitetsoknfelt skal lagres mellom +2 og +18 grader for å bevare smaken.